Menu

Szolgáltatások

Cégünk szolgáltatásai

Nemzetközi adaptációk

A legnagyobb nemzetközi cégeket tudhatjuk ügyfeleinknek. A nagy multibrandek nyelvi és területi adaptációit végezzük.

Csomagolásfejlesztés

A címke- és csomagolásfejlesztéseink gerincét az állandó ügyfeleinknek végzett, folyamatos csomagolásmegújítás és fejlesztés jelenti, a grafikai tervezéstől a nyomdai megvalósításig.

Termékarculatok, Cégarculatok

A csomagolástervezésen keresztül a teljes márkaarculat kialakításáig is képesek vagyunk látványosat alkotni. Cégek számára teljes arculattervezést, arculatfrissítést is végzünk.

BTL és ATL

Stratégia, kreatív koncepció és végső megvalósítás, mindez az ügyféllel való szoros együttmuködésben. Ez a munkamódszerünk. Ki ismerheti jobban a márkát, mint az, aki a létrehozásában aktívan részt vett, és azóta is folyamatosan figyelemmel kíséri útját?

Fotó, Film

A csomagolástervezés, marketing és PR kommunikáció sokrétű szakértelmet kíván. Házon belül, saját stúdióban készül a csomagolások és kommunikációs anyagok fotóinak döntő többsége. Külső helyszíneken való fotózásban és forgatásban is többéves tapasztalattal rendelkezünk.

Online

Fontos része a márkák, termékek bevezetésénél vagy a már létező márkák támogatásánál az online kommunikáció. Ez a stratégia és kreatív koncepció szerves részét képezi. Ötletes megoldásainkkal képesek vagyunk fel- és kihasználni nem csak a közösségi média, de egyéb online csatornák adta lehetőségeket is.